Iki-studio.pl opinie

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
aldona1990

Iki-studio.pl opinie

Post autor: aldona1990 »

Organizuję większy event rodzinny, zastanawiam się czy warto skorzystać z profesjonalnej pomocy i mieć z głowy większość drobiazgów, czy korzystaliście kiedyś z usług firm eventowych? Znacie firmę IKI Studio? Jeśli macie jakieś opinie, to proszę napiszcie. To pierwszy zjazd rodzinny od 15 lat, nie chciałabym zawieść całej rodziny!
Awatar użytkownika
monia593

Re: Iki-studio.pl opinie

Post autor: monia593 »

Miałam przyjemność uczestniczyć w imprezie organizowanej przez iki-studio.pl. Zdecydowanie ich polecam, bo wszystko było bardzo profesjonalnie zrobione. Mam dobrą opinię o nich.
Awatar użytkownika
lara803

Post autor: lara803 »

Słyszałam same pochlebne opinie na temat iki-studio.pl. Wiem, że mają oni wielu zadowolonych klientów, a imprezy organizowane są fachowo. Myślę, że warto im zaufać.
Awatar użytkownika
ewa178

Post autor: ewa178 »

Firma iki-studio.pl indywidualnie podchodzi do każdego klienta. Mają profesjonalne podejście, dlatego uważam, że zasłużyli na dobre opinie. Znam wiele zadowolonych osób, które korzystały z ich usług.
Awatar użytkownika
karina716

Post autor: karina716 »

Myślę, że przy organizacji rodzinnej imprezy iki-studio.pl się sprawdzi. Mają oni ogromne doświadczenie w organizacji przyjęć. Potwierdzają to same pozytywne opinie o nich.
ODPOWIEDZ