Czy warto kupić rowerek biegowy?

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
Adelajda87

Czy warto kupić rowerek biegowy?

Post autor: Adelajda87 »

Cześć kochani! Czy warto kupić dziecku rowerek biegowy? Bardzo podobają mi się rowerki ze strony https://dudidu.pl/pl/c/Samochody-i-Rowerki/26, ale nie wiem czy to bezpieczne dla dziecka…
Awatar użytkownika
Karima

Re: Czy warto kupić rowerek biegowy?

Post autor: Karima »

Rowerek to super sprawa i jest zupełnie bezpieczny dla dziecka. W dodatku ćwiczy motorykę malucha. Poza tym dudidu to renomowana firma – każdy produkt spełnia odpowiednie normy bezpieczeństwa 😊.
Awatar użytkownika
Iwa-89

Post autor: Iwa-89 »

Rowerek jest bezpieczny, tylko trzeba mieć malucha „na oku” 😊. Ja mojemu kupiłam taki: https://dudidu.pl/pl/p/Drewniany-rowerek-biegowy-Sun-Baby-Twist-Safari-White/517. Szymonek zaczął jeździć już w wieku 2 lat.
Awatar użytkownika
Marcelina_64

Post autor: Marcelina_64 »

Też kupowałam dziecku rowerek od firmy dudidu.pl. i jestem bardzo zadowolona. To świetny sprzęt i rozwinął w dziecku pasję do spacerowania i jeżdżenia.
Awatar użytkownika
LolIa93

Post autor: LolIa93 »

Na pewno są tu takie tematy. Skorzystaj z wyszukiwarki.

brothers drukarki
Kocioł miał ciśnieniomierz: stary, spękany, zatłuszczony, lecz wciąż sprawny. Jack nie miał.
Awatar użytkownika
selinaporan

Post autor: selinaporan »

Takich tematów jest bardzo dużo. Jak dla mnie to nie ma sensu zakładać nowego wątku.

otwieracz moha 5w1
Dla mężczyzny kobiety są tym samym, czym żagle dla żaglowca - nie popłynie bez nich.
ODPOWIEDZ