Akcesoria dla dzieci
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- Tybilla1984
Akcesoria dla dzieci
Post autor: Tybilla1984 »
Zdarzyło wam się zamawiać akcesoria dla waszych pociech przez internet? Ja obecnie przeglądam krzesełka do karmienia i w zasadzie doszłam do wniosku, że w sieci możne je dostać w o wiele korzystniejszych cenach. Pozostaje jedynie kwestia jakości, ale wystarczy znaleźć sprawdzonego i polecanego sprzedawcę. Też tak sądzicie?
Re: Akcesoria dla dzieci
Post autor: Milena Panuś »
Staram się kupować dzieciom rzeczy w sklep eko house. Przedmioty te przechodzą specjalne certyfikaty, więc nie muszę się obawiać, że w jakikolwiek sposób będą szkodliwe dla zdrowia moich dzieci. Ostatnio z te strony kupiłam kubek bambusowy na wynos, w który robię im herbatę. Czasami sama wykorzystuję go do kawy w podróży.
Re: Akcesoria dla dzieci
Post autor: Łęg »
Też ostatnio zamawiałam właśnie krzesełko do karmienia, bo zaczęliśmy etap rozszerzania diety. Na początku spokojnie, kupiłam słoiczki z Hipp, z tej serii "pierwsza łyżeczka", dynia i marchewka, ale w kolejce czekają jeszcze gruszka i jabłko One są najlepsze w składzie.Tybilla1984 pisze: ↑10 mar 2021, 2:41 Zdarzyło wam się zamawiać akcesoria dla waszych pociech przez internet? Ja obecnie przeglądam krzesełka do karmienia