Akcesoria dla dzieci

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
Tybilla1984

Akcesoria dla dzieci

Post autor: Tybilla1984 »

Zdarzyło wam się zamawiać akcesoria dla waszych pociech przez internet? Ja obecnie przeglądam krzesełka do karmienia i w zasadzie doszłam do wniosku, że w sieci możne je dostać w o wiele korzystniejszych cenach. Pozostaje jedynie kwestia jakości, ale wystarczy znaleźć sprawdzonego i polecanego sprzedawcę. Też tak sądzicie?
Milena Panuś

Re: Akcesoria dla dzieci

Post autor: Milena Panuś »

Staram się kupować dzieciom rzeczy w sklep eko house. Przedmioty te przechodzą specjalne certyfikaty, więc nie muszę się obawiać, że w jakikolwiek sposób będą szkodliwe dla zdrowia moich dzieci. Ostatnio z te strony kupiłam kubek bambusowy na wynos, w który robię im herbatę. Czasami sama wykorzystuję go do kawy w podróży.
Łęg

Re: Akcesoria dla dzieci

Post autor: Łęg »

Tybilla1984 pisze: ↑10 mar 2021, 2:41 Zdarzyło wam się zamawiać akcesoria dla waszych pociech przez internet? Ja obecnie przeglądam krzesełka do karmienia
Też ostatnio zamawiałam właśnie krzesełko do karmienia, bo zaczęliśmy etap rozszerzania diety. Na początku spokojnie, kupiłam słoiczki z Hipp, z tej serii "pierwsza łyżeczka", dynia i marchewka, ale w kolejce czekają jeszcze gruszka i jabłko :) One są najlepsze w składzie.
ODPOWIEDZ