Cześć forumowicze
Powiedzcie mi, dbacie o to, żeby jak najzdrowiej się odżywiać? Moim zdaniem to ważne, jeśli nie chcemy zmagać się w perspektywie czasu z różnymi dolegliwościami. Moja dieta na przykład obfituje w kasze i płatki zbożowe, zamiast herbat pijam zioła, ale suplementuję też sporo witamin. A wy? Co robicie dla siebie i dla swojego dobrego samopoczucia?
Oczywiście, że tak. Przecież bardzo dużo w tym zakresie zależy od Wasz i od Waszych upodobań. Jak dla mnie, warto byłoby dowiedzieć się, jakie właściwości ma dziurawiec zwyczajny. Być może okaże się, że będzie to najlepszym wsparciem dla Waszego organizmu.
Ja osobiście polecam wziąć pod uwagę taką opcję, jak Dieta ketogeniczna Przede wszystkim bardzo fajne porcje, dużo ciekawych diet, dostosowane menu i w porównaniu z innymi znacznie tańsza nawet przy większych kalorykach. Pozdrawiam i mam nadzieję, że również z ich pomocą sprawnie wrócicie do optymalnej formy. Pozdrawiam serdecznie!
Jeżeli macie przykładowo problemy z jelitami, żołądkiem, a chcecie mieć pewność, że zdrowo się będziecie odżywiać, to warto tutaj postawić na takie opcje, jak dieta low fodmap . Myślę, że taka dieta pozwoli wam zadbać o swoje potrzeb, dostarczy cenne właściwości. Przede wszystkim też nasyci i będzie nam smakować.