Tłumaczenia
Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
- kozi44
Tłumaczenia
Na pewno jeśli komuś z was zależy na tym aby współpracować z dobrym i sprawdzonym biurem tłumaczeń, warto będzie odezwać się do turbotlumaczenia.pl. Mają oni spore doświadczenie w takich usługach, więc na pewno będziecie zadowoleni ze współpracy z nimi
- jol879
Re: Tłumaczenia
Są sytuacje, w których nie obejdziemy się bez pomocy profesjonalnego tłumacza. Wiele osób ma złe podejście do pracowników biurowych, jakim jest między innymi tłumacz. Mają poczucie niesprawiedliwości, że mogą więcej zarabiać i mają czystą, spokojną pracę. Nikt jednak nie zastanawia się nad tym jaką drogę musiał przejść ten człowiek aby być w tym miejscu, w którym teraz jest. Właśnie dlatego polecam przeczytać artykuł: https://cms-system.com.pl/lifestyle/jez ... o-nauczyc/ , który fajnie tą drogę przedstawia. Może on nauczy nas szacunku do takich osób i ich pracy.
- jull
My pracujemy z kontrahentami zza granicy, więc kontakt z firmą, która zajmuje się tłumaczeniami mamy ciągły. Korzystamy z usług szkoły językowej LING Partner z Wrocławia https://www.lingpartner.pl/oferta/tlumaczenia. Oni są w pełni rzetelni. Ich usługi translatorskie stoją na najwyższym poziomie, plus tłumacza nam teksty na kilka rożnych języków i zawsze wykonują kawał dobrej roboty. Można im śmiało zaufać, wyrabiają się z terminami, no i mają korzystne ceny, polecam.
- bernardo71
Post autor: bernardo71 »
Sprawdzony tłumacz jest ogromnie ważny, dokumenty i inne ważne treści muszą zachować swój sens.
- Wojowniczka
Post autor: Wojowniczka »
Tłumaczenia to zawsze ważna sprawa, więc tak naprawdę niezwykle ważne jest to aby były przeprowadzone dokładnie i w terminie. Może nie być łatwo znaleźć kogoś kto podoła temu zadaniu - w końcu praca tłumacza jest trudna. Zadanie może być jeszcze bardziej utrudnione jeśli nigdy nie korzystałeś z podobnych usług. Na stronie: http://www.biuroagata-tlumaczenia.pl/ znajduje się jedna blog, który powinien mocno Ci pomóc. Są tutaj zarówno podstawowe informacje na temat tłumaczeń jak i ciekawostki, więc na pewno sporo z niego wyniesiesz.
- Anreea
Łatwo według mnie znaleźć pomoc przy tłumaczeniach, szczególnie stawiając na tłumaczenia online. Możecie wysłać tekst do biura tłumaczeń i po prostu pobrać gotowy, przetłumaczony. Również takie firmy to często korektor ortograficzny - miejsce gdzie poprawią pod kątem ortografii napisany przez was tekst.
Post autor: tłumaczykff75 »
tłumacz przysięgły język niemiecki to strona profesjonalnych tłumaczeń na bardzo dużo języków. Podejmie się on tłumaczenia na język który jak dla mnie jest bardzo trudny. Rozliczenie jest na podstawie stron tekstu który chcemy przetłumaczyć. Dla stałych klientów jest możliwość negocjacji ceny.
- narcyza1983
Post autor: narcyza1983 »
Ja nigdy nie współpracowałam z biurem tłumaczeń, jakoś nie udało mi się trafić na kogoś sprawdzonego. Za to mogę polecić wam Panią Danutę z tlumaczka-przysiegla.pl. Wykonuje dla mnie tłumaczenia prawnicze i radzi sobie z tym naprawdę dobrze, bo nawet skomplikowana terminologia nie jest dla niej trudnością. Specjalizuje się w przekładach z języka angielskiego i rosyjskiego. Koniecznie zajrzyjcie na jej stronę!
Post autor: Józef990 »
Polecam biuro z którym sam współpracuję i potwierdzam jego rzetelność. Jest to Biuro Tłumaczeń Tłumacz in Poland.
Post autor: MartaŚ »
Jeśli chodzi o tłumaczenia polsko-niemieckie to sprawdzi wam się tłumaczka przysięgła Małgorzata Łukasiak-Zięba z Wałbrzycha. Kilka razy korzystałam z jej tłumaczeń i zawsze super profesjonalnie podchodziła do sprawy. Tłumaczenia wykonuje solidnie i terminowo, bardzo dobrze poradziła sobie z tłumaczeniami specjalistycznymi. Szczegóły sprawdźcie sobie tu https://tlumaczniemieckiwalbrzych.pl/tlumaczenia Dodam, że cenowo jest w porządku.