Pielęgnacja twarzy

Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
Awatar użytkownika
odeta_97

Pielęgnacja twarzy

Post autor: odeta_97 »

Witam wszystkich:) Słuchajcie, mam do Was takie dość proste moim zdaniem pytanie - jak wygląda Wasza codzienna pielęgnacja, jeśli chodzi o twarz? Chciałabym trochę moją zmienić, sporo ostatnio na ten temat czytam, wydaje mi się, że moja skóra potrzebuje jakichś zmian, mocniejszej pielęgnacji niż tylko tonik i później krem nawilżający do twarzy, dajcie znać.
robinka

Re: Pielęgnacja twarzy

Post autor: robinka »

mam problematyczną cerę, dużo mi daje stosowanie kosmetyków robionych na receptę które przepisał mi dermatolog, w doz można je bez problemu zrobić i nie kosztują dużo
Marcela

Post autor: Marcela »

To prawda, leki recepturowe są super, dobrane pod indywidualne problemy i potrzeby skóry, więc potrafią zdziałać cuda. Mój dermatolog czasami mi takie przepisuje, recepty bez problemu realizuję w dozie.
kajaa

Post autor: kajaa »

Zgadzam się, Eveline 6 Ceramides to cudo. Moja skóra była strasznie sucha, a teraz jest super nawilżona. Produkt intensywnie nawilża i chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Jakie są wasze refleksje?
ODPOWIEDZ