Nocleg w hotelu nad morzem

Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
Awatar użytkownika
marek_94

Nocleg w hotelu nad morzem

Post autor: marek_94 »

Witajcie. Czy jadąc nad morze, rezerwujecie hotele czy może jakieś domki? Ja kilka razy zdecydowałem się na pokój z widokiem na morze w hotelu i muszę przyznać, że było naprawdę świetnie. Z chęcią bym to powtórzył. Ktoś z was ma podobne plany?
Awatar użytkownika
kwiatek

Re: Nocleg w hotelu nad morzem

Post autor: kwiatek »

Jeśli szukacie naprawdę komfortowego noclegu nad polskim morzem, to polecam wybrać się do Mrzeżyna do hotelu Zalewski. Z pełna jego ofertą możecie zapoznać się na stronie internetowej https://www.hotelzalewski.pl/. Jak widać oprócz komfortowych pokoi hotel ten oferuje również fantastyczną strefę SPA oraz basen, więc będziecie się tam mogli naprawdę porządnie zrelaksować ;) Na pewno będziecie zadowoleni ;)

acerola owoc
Aliss

Post autor: Aliss »

Super wiedzieć... Jak chodzi o mnie, to szukam teraz dla odmiany hotel wrocław - ponieważ chcę tam wybrać na dłuższy weekend. Mam tam szkolenie, ale chcę również pozwiedzać to i tamto.... Ponoć tak zachwalany jest hotel Europejski - czy ktoś z was tam był?
dosiaa

Post autor: dosiaa »

Spoko.... Jak chodzi o mnie, to właśnie zastanawiam się nad tym czy nie postawić teraz na wyjazdy motywacyjne dla pracowników. Zawsze to będzie mieć korzystny wpływ na
mój wizerunek itd. Dlatego myślę, żeby zgłosić się do firmy Travel PP , która zajmuje się organizacją takich okoliczności.
majkaa

Post autor: majkaa »

Kto, co woli.... Bo przykładowo jak ktoś z was lubi góry, to warto tutja postawić na spa pieniny. I w sumie bardzo dobrze kojarzę jedną miejscówkę, gdzie warto byłoby się ulokować... Mam tutaj na myśli Hotel SPA Pieniny SPA Budowlani Szczawnica . Macie tam wygodne pokoje i najróżniejsze zabiegi, strefy.

studia zaoczne opinie
kajaa

Post autor: kajaa »

Jeśli prowadzicie hotel i chcecie wyposażyć pokoje w kosmetyki dla gości to koniecznie zapoznajcie się z kosmetykami spirit. Ada Cosmetics oferuje wysokiej jakości kosmetyki hotelowe z dobrym składem. Jestem pewna, ze wasi goście będą zadowoleni.
ODPOWIEDZ