Małe piersi

Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
Awatar użytkownika
kaska

Małe piersi

Post autor: kaska »

Cześć :) Pytanie głównie do kobiet.. jak radzicie sobie ze zbyt małymi piersiami? Nie ukrywam, ze jest to mój największy kompleks :( Noszę staniki z push upem, ale wiecie jak jest - przed męzczyzną prędzej czy później trzeba zdjąć ten stanik.
Awatar użytkownika
kusia

Re: Małe piersi

Post autor: kusia »

Znam ten problem z własnego doświadczenia :) A nie myślałaś o operacji? Ja chętnie bym się na nią zdecydowała, ale niestety cena jest dla mnie zbyt wygórowana.
Awatar użytkownika
kaska

Post autor: kaska »

Nie.. operacja odpada. Też mnie na nią nie stać, poza tym obawiam się blizn po tym zabiegu... też to dość nieestetycznie będzie wyglądało.
Awatar użytkownika
kusia

Post autor: kusia »

Z tego co wiem, to blizny są praktycznie niewidoczne i przy odpowiedniej pielęgnacji można je całkowicie usunąć. No ale wracając do tematu, to zobacz sobie ofertę https://tanie-suple.pl/ gdzie mają specjalne suplementy i żele na powiększenie piersi. Mnie poleciła koleżanka ten sklep i mówiła, że w jej przypadku to zadziałało. Ja dopiero będę testować :)
Awatar użytkownika
Tori

Post autor: Tori »

Wiecie, niestety żadne kosmetyki, czy suplementy nie są w stanie sprawić, że piersi urosną, taka jest prawda. Jedynym rozwiązaniem jest operacja plastyczna. Ze swojej strony mogę polecić klinikę i samego chirurga, dr Annę Olender https://drolender.pl z kliniki w Żarkach Letnisko.
Awatar użytkownika
smillo

Post autor: smillo »

Też miałam mały biust i przez większość życia mi to wytykano. Samej mi to bardzo przeszkadzało. Nawet gdy tyłam, to piersi i tak nie rosły, więc stanowiły mój ogromny kompleks. Operację zrobiłam w zeszłym roku u chirurga Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. On jest świetny, ma doświadczenie i kompetencje, dlatego warto skorzystać z jego usług. Operacja się udała, piersi są idealne, ale nie wyglądają sztucznie, polecam.
Awatar użytkownika
eapl

Post autor: eapl »

Znam ten ból. Moje piersi zawsze były nieproporcjonalnie małe, zwłaszcza, że jednak tłuszczyku trochę miałam. chirurg Michał Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/. To jest lekarz, którego muszę polecić. Ma doświadczenie i kompetencje, które wyróżniają go na tle konkurencji. Piersi miałam powiększane za pomocą własnego tłuszczu, miały być większe o dwa rozmiary, być jędrne i układać się naturalnie. Zabieg udał się w 100%. Mój biust jest dokładnie taki, jaki miał być, lekarz wykonał kawał dobrej roboty, warto skorzystać z jego usług.
Awatar użytkownika
marilka

Post autor: marilka »

Miałam robioną operację powiększenia piersi w klinice Prestige Clinic Wrocław u rzetelnego chirurga http://prestigeclinic.pl/uslugi/powiekszanie-biustu/. Ogólnie klinikę, lekarza i sam zabieg polecam. Mają tam świetnych specjalistów, którzy znają się na tym, co robią, a do tego są w pełni profesjonalni. Spisali się super, zabieg jest szybki, dobrze wykonany, już po dobie byłam w domu, wszystko ładnie się zagoiło, blizny w zasadzie nie widać. Cenowo wyszło korzystnie, a najważniejsze jest to, że ja czuje się w końcu ze sobą lepiej, polecam.
Blondi

Post autor: Blondi »

Zabieg powiększania piersi trzeba zlecić renomowanemu chirurgowi, żeby nie wyglądać sztucznie. Mój zabieg wykonał dr Wiktor Czyżak i moje piersi wyglądają bardzo naturalnie.
Żona

Post autor: Żona »

To fakt, że to ogromni ważne, jaki chirurg plastyczny zajmie się operacją. W moim przypadku Pani dr Olender dobrała implanty anatomiczne firmy Mentor. Rozmiar też ok, piersi wyglądają naturalnie.
Ładna

Post autor: Ładna »

Powiększenie piersi wykonaj u renomowanego chirurga. Polecam doktora Wiktora Czyżaka, operacja wykonana przez niego to gwarantowany sukces i estetyczny wygląd. Polecam.
Darń

Post autor: Darń »

Jak się ma kompleks i się chce go pozbyć to nie ma co się zastanawiać. Od tego jest nowoczesna medycyna. Sama robiłam zabieg powiększania piersi u doktor Żukowskiej i naprawdę moja samoocena po zabiegu to jakieś +1000 :) Każdej kobiecie takiego uczucia życze
ODPOWIEDZ