Jaka firma sprzątająca?
Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
- oskar
Re: Jaka firma sprzątająca?
Pewnie, że znam! Wiele osób poleca tę firmę, co mnie wcale nie dziwi, biorąc pod uwagę to, z jakim profesjonalizmem realizują zlecenia. Oferują bardzo przydatne obecnie ozonowanie pomieszczeń w Warszawie. Warto mieć ich na uwadze.
Post autor: luśka »
ja na szczescie nie potrzebuje firmy sprzatajacej, mam niewielki gabinecik i sprzatam w nim sama
zamowilam sobie kilka profesjonalnych sprzetów z karchercenter-ocean.pl 

Post autor: Łucja »
Moja firma nie jest zbyt duża i mam jedną Panią która zajmuję się sprzątaniem, ale ostatnio zaczęłam zagłębiać się w temat ozonowania i w tym celu zatrudniłam firmę Airozone. Współpraca z nimi to czysta przyjemność, a ozonowanie przeprowadzają naprawdę skutecznie, co czuć nawet po jakości powietrza, także warto inwestować w takie usługi 

Post autor: MaciejkaŹ »
Ja przerobiłam już kilka firm sprzątających i w końcu trafiłam na solidnych ludzi. Firma www.quattro.slask.pl oferuję usługi sprzątające na najwyższym poziomie i za bardzo atrakcyjną cenę.
- wire
Zdecydowanie CURSARIUS http://cursarius.pl/uslugi-dla-biura-firmy.html z Warszawy. Oni sprzątają w naszym biurze i zdecydowanie ich polecam. Mają szeroki zakres usług, zajmują się nawet ozonowaniem, a jak wiadomo ozonowanie wpływa na utlenianie wirusów, roztoczy czy grzybów, jest to dobra forma dezynfekcji. Korzystamy z ich usług już od dłuższego czasu i mogę śmiało powiedzieć, że spisują się doskonale, polecam ich gorąco.