Detoks Fenix
Dobre rady na każdy temat. Dzielimy się opiniami, rozmawiamy o problemach, pomagamy.
- Justynka
Detoks Fenix
Cześć kochani, czy ktoś z was albo waszych bliskich leczył się z uzależnienia w ośrodku Detoks Fenix? Mój ojciec jest alkoholikiem, lekarz zlecił mu odbycie detoksu i terapii właśnie w tym ośrodku. Za parę dni będziemy zawozić ojca na leczenie jednak chciałabym poznać opinie osób, które mają jakieś doświadczenia/ opinie związane z tym ośrodkiem.
Re: Detoks Fenix
Post autor: Możar »
W Warszawie mojemu tacie pomogły wyleczyć go z alkoholizmu osoby z Medyczny Detox, otrzymaliśmy od nich duże wsparcie, bardzo polecam.Justynka pisze: ↑13 wrz 2020, 19:46 Cześć kochani, czy ktoś z was albo waszych bliskich leczył się z uzależnienia w ośrodku Detoks Fenix? Mój ojciec jest alkoholikiem, lekarz zlecił mu odbycie detoksu i terapii właśnie w tym ośrodku. Za parę dni będziemy zawozić ojca na leczenie jednak chciałabym poznać opinie osób, które mają jakieś doświadczenia/ opinie związane z tym ośrodkiem.
Post autor: Krzysztof »
Alkohol w dużych ilościach sieje niemałe spustoszenie w naszym organizmie. Długotrwałe oraz nadmierne spożywanie substancji alkoholowych upośledza gospodarkę wodno-elektrolitową, tym samym obniża poziom sodu, magnezu oraz potasu w organizmie. Dlatego tak jak mówisz, przed podjęciem docelowego leczenia uzależnienia, bardzo ważne jest odbycie detoksu. Ja osobiście całkiem niedawno dowiedziałam się o istnieniu tego zabiegu, gdy koleżanka podesłała mi stronę https://odtruwaniewroclaw.pl/odtrucie-a ... enia-gora/. Dla wszystkich zainteresowanych, polecam zapoznać się z tymi informacjami.
Post autor: łapak »
Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o detoksykację organizmu, to warto skorzystać z oferty tej placówki - Ośrodek Krajna. Moim zdaniem znajdziecie tam odpowiedni detoks w bardzo dobrej cenie. Koniecznie sprawdźcie sobie ichniejszą stronę w wolnym czasie, a na pewno odszukacie tam interesującą ofertę. Polecam!