Świateczny prezent

Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
Awatar użytkownika
Grivina

Świateczny prezent

Post autor: Grivina »

Mój facet ma w świeta swoje 30 urodziny, chciałam więc zebrać sie z prezentem i kupić coś konkretnego na swięta i urodziny. pomyślałam, ze Felgi aluminiowe to będzie dobry prezent. Nie wiem, tylko gdzie szukać takich rzeczy. Co byście mi doradzili ?
Awatar użytkownika
czeszczu

Re: Świateczny prezent

Post autor: czeszczu »

jak myślisz o prezencie motoryzacyjnym to może kamerkę samochodową. Zobacz sobie np Mikavi PQ3. Bardzo dobre urządzenie, które ma parametry jak droższe kamerki na rynku
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

A czy Waszym zdaniem kamerka samochodowa to dobry pomysł na prezent dla faceta? Widziałam ostatnio spory wybór takich kamer na stronie https://smartcams.pl/ i pomyślałam, że może warto byłoby kupić taki właśnie upominek... jak sądzicie, czy to dobry pomysł?
Awatar użytkownika
czeszczu

kwiatek pisze: ↑23 gru 2019, 23:10 A czy Waszym zdaniem kamerka samochodowa to dobry pomysł na prezent dla faceta? ...
pewnie że to dobry pomysł. Nie wiesz co się wydarzy na drodze. A taka kamerka nagra wszystko z przodu a np Mikavi PQ4 dual nie tylko z przodu ale również to co dzieje się z tyłu.
Awatar użytkownika
jol879

Post autor: jol879 »

Hmmm... No a może świetnym prezentem świątecznym będzie coś takiego, jak Kamery internetowe ? Wiele osób używa ich do rozmów z innymi i wiele osób też używa ich do grania w gry i porozumiewania się z innymi. Kamerki występują w różnych wersjach cenowych, więc jestem przekonana, że każdy dla siebie coś znajdzie.
Awatar użytkownika
Miroslaw221

Post autor: Miroslaw221 »

Mój facet wyjątkowo zbiera naklejki na legitymacje odkąd skończył studia i co jakiś czas sobie kupuje nowe. Niestety w tym roku miał problemy z pieniędzmi i dlatego nie kupił sobie więc ja postanowiłem jemu taką zakupić na stronie https://naklejkinalegitymacje.com ponieważ zawsze na niej zamawia. Polecam
Awatar użytkownika
jojo

Post autor: jojo »

Jeżeli nie zdążysz to warto wykonać tani przelew, tak jest to nijaki prezent. Wszystko w zależności ile masz czasu.
Awatar użytkownika
jojo

Post autor: jojo »

Jeżeli nie zdążysz to warto wykonać tani przelew, tak jest to nijaki prezent. Wszystko w zależności ile masz czasu.

jak dojechać z galerii krakowskiej do bonarki
Awatar użytkownika
czeszczu

większość osób i tak używa laptopów więc kamerki internetowe nie są potrzebne.
Świateczny prezent

Post autor: Świateczny prezent »

Polecam kupić kamerkę internetową. Może się przydać do wielu rzeczy jak np. praca zdalna, zdalne lekcje online czy chociażby nagrywanie filmików na YouTube lub streamowanie. Ceny kamerek podskoczyły ostro w górę. Znalazłam kamerkę internetową w sklepie Platinet. Ma bardzo dobre parametry mimo niskiej ceny. Polecam sprawdzić :D
nikolakuśmierczyk

Post autor: nikolakuśmierczyk »

Nie ma faceta, który by nie ucieszył się na widok nowych felg :D Myślę, że wszystkim spodoba się: https://www.miwan.pl/felga/dezent_4973.html. Sama dałam felgi dezent tz graphite mojemu facetowi, to prawie nie umarł z radości 8-) Jest to też fajna niespodzianka. Rzadko kiedy facet spodziewa się od kobiety felg... ;)
ODPOWIEDZ