Świateczny prezent
Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
- Grivina
Świateczny prezent
Mój facet ma w świeta swoje 30 urodziny, chciałam więc zebrać sie z prezentem i kupić coś konkretnego na swięta i urodziny. pomyślałam, ze Felgi aluminiowe to będzie dobry prezent. Nie wiem, tylko gdzie szukać takich rzeczy. Co byście mi doradzili ?
- kwiatek
Re: Świateczny prezent
A czy Waszym zdaniem kamerka samochodowa to dobry pomysł na prezent dla faceta? Widziałam ostatnio spory wybór takich kamer na stronie https://smartcams.pl/ i pomyślałam, że może warto byłoby kupić taki właśnie upominek... jak sądzicie, czy to dobry pomysł?
- czeszczu
pewnie że to dobry pomysł. Nie wiesz co się wydarzy na drodze. A taka kamerka nagra wszystko z przodu a np Mikavi PQ4 dual nie tylko z przodu ale również to co dzieje się z tyłu.kwiatek pisze: ↑23 gru 2019, 23:10 A czy Waszym zdaniem kamerka samochodowa to dobry pomysł na prezent dla faceta? ...
- jol879
Hmmm... No a może świetnym prezentem świątecznym będzie coś takiego, jak Kamery internetowe ? Wiele osób używa ich do rozmów z innymi i wiele osób też używa ich do grania w gry i porozumiewania się z innymi. Kamerki występują w różnych wersjach cenowych, więc jestem przekonana, że każdy dla siebie coś znajdzie.
- Miroslaw221
Post autor: Miroslaw221 »
Mój facet wyjątkowo zbiera naklejki na legitymacje odkąd skończył studia i co jakiś czas sobie kupuje nowe. Niestety w tym roku miał problemy z pieniędzmi i dlatego nie kupił sobie więc ja postanowiłem jemu taką zakupić na stronie https://naklejkinalegitymacje.com ponieważ zawsze na niej zamawia. Polecam
- jojo
Jeżeli nie zdążysz to warto wykonać tani przelew, tak jest to nijaki prezent. Wszystko w zależności ile masz czasu.
jak dojechać z galerii krakowskiej do bonarki
jak dojechać z galerii krakowskiej do bonarki
Post autor: Świateczny prezent »
Polecam kupić kamerkę internetową. Może się przydać do wielu rzeczy jak np. praca zdalna, zdalne lekcje online czy chociażby nagrywanie filmików na YouTube lub streamowanie. Ceny kamerek podskoczyły ostro w górę. Znalazłam kamerkę internetową w sklepie Platinet. Ma bardzo dobre parametry mimo niskiej ceny. Polecam sprawdzić
Post autor: nikolakuśmierczyk »
Nie ma faceta, który by nie ucieszył się na widok nowych felg Myślę, że wszystkim spodoba się: https://www.miwan.pl/felga/dezent_4973.html. Sama dałam felgi dezent tz graphite mojemu facetowi, to prawie nie umarł z radości Jest to też fajna niespodzianka. Rzadko kiedy facet spodziewa się od kobiety felg...