Pachnący upominek
Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
Pachnący upominek
Post autor: B_aśka »
Witam. Zdarza się Wam kupować perfumy w ramach upominków dla bliskich osób? Chciałabym zafundować jakiś ekskluzywny flakonik dla siostry z okazji "okrągłych" urodzin. Rzecz w tym, że mamy inny gust więc ciężko mi wybrać odpowiednie dla 30-latki, która preferuje dość mocne, kwiatowe zapachy. W ofercie https://perfumy.pl/firm-pol-11-Giorgio-Armani.html natrafiłam na kilka kwiatowych propozycji od Armani lecz to nie rozwiązało dylematu, głównie dlatego, iż mimo popularności marki nie miałam okazji poznać jej w praktyce. Kochani, może Wy mi pomożecie ? Może zasugerujecie jakiś pewniak, aromat któremu nie oprze się żadna kobieta?
- Słonk0
- Kontakt:
Re: Pachnący upominek
Popularne dziś elegancki plecak damski Wrocław jak najbardziej także mogą być idealne na prezent. Dla siebie czy bliskiej osoby warto taki zamówić. Uda się zrobić to dość szybko. Dziś zakupy online są modne i praktyczne. Co najczęściej zamawiacie online?
Białystok noami-fashion.pl