Magiczna Klinika - najlepsza klinika w Szczecinie?

Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
oluś03032

Magiczna Klinika - najlepsza klinika w Szczecinie?

Post autor: oluś03032 »

No cześć :) Mam pytanie do osób, które chodziły do Magicznej Kliniki w Szczecinie na zabiegi związane z medycyną estetyczną. Warto ? Jak lekarze i jakość tych zabiegów? Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie, no i powiem szczerze, że tak naprawdę nie wiem, co.
pakiś9595

Re: Magiczna Klinika - najlepsza klinika w Szczecinie?

Post autor: pakiś9595 »

Klinik medycyny estetycznej w dzisiejszych czasach jest dużo, choć nie każda będzie dysponowała dobrym sprzętem, czy wysoko wykwalifikowanym zespołem specjalistów. Dlatego tak - Magiczna Klinika to jak najbardziej dobry wybór. Ja wypełniałam u nich zmarszczki jakiś czas temu.
majuś04944

Post autor: majuś04944 »

W Magicznej Klinice lekarze super, a jakość zabiegów bardzo wysoka. Wiem, że pracują na nowoczesnych sprzętach i produktach. Specjaliści non stop się szkolą, aby móc zaoferować klientowi nowoczesne metody. Dzięki nim zabiegi wykonywane są szybciej, bezboleśnie i efekty są szybciej widoczne.
Urszula Gąsowska

Post autor: Urszula Gąsowska »

W nowoczesnych klinikach najbardziej podoba mi nie sposób rejestracji na wizyty, że można to robić za pomocą Internetu. Pomocny jest także elektroniczny dostęp do dokumentacji medycznej, który umożliwia program https://www.rsqphysio.com/post/czy-fizj ... e-medyczna. Nie trzeba czekać w kolejkach i można w prosty sposób dostać się do wybranego specjalisty.
ODPOWIEDZ