Kremy

Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
Awatar użytkownika
Joanna_90

Kremy

Post autor: Joanna_90 »

Ale fajny krem nawilżający znalazłam. Victoria Vynn - Senso, są cztery rodzaje, każdy pięknie pachnie, nie mogę zdecydowac który podoba mi się najbardziej :) Super perfumeryjne zapachy i bardzo dobre nawilżenie i regeneracja skóry. Jakich kremów Wy używacie?
Milkaś

Re: Kremy

Post autor: Milkaś »

A próbowałyście może ten krem nawilżający Fresh Girls X in Paris https://www.sephora.pl/wszystkie-produk ... n-c299901/ ?
Zastanawiam się nad zakupem jego i fajnie by było poznać także Wasze opinie. Ja mam skórę bardzo suchą i mam już dosyć tego, że musze robić codziennie peeling twarzy
Łento

Post autor: Łento »

Ja ostatnio odkryłam genialny krem do twarzy, do skóry wrażliwej. A wiem co mówię, bo moja cera jest dość problematyczna i naprawdę nie jest łatwo dobrać odpowiednie kosmetyki. Bardzo polecam Wam serię Sensitive Skin, z Solverx - bardzo dobre, naturalne składy, a dodatkowo i cena kosmetyków nie jest wygórowana. Ja jestem bardzo zadowolona.
Rybuś

Post autor: Rybuś »

Obecnie to stosuję mgiełkę samoopalająca Eveline (Brazilian Body) i żel aloesowy. Żeby skóra wyglądała świeżo zdrowo naturalnie i brązowo. Używam kosmetyków brązujących przez cały rok, bo lubię jak moja skóra jest delikatnie opalona. A żel aloesowy to genialny wynalazek latem
ODPOWIEDZ