Jaki prezent na rocznicę?
Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
- Benedykt-80
Jaki prezent na rocznicę?
Post autor: Benedykt-80 »
Witajcie. Moi rodzice niedługo obchodzą okrągłą rocznicę ślubu. Niestety nie mam zupełnie pomysłu, co mógłbym im podarować. Macie jakieś ciekawe propozycje?
- tomasz1987
Re: Jaki prezent na rocznicę?
Post autor: tomasz1987 »
Może trofeum albo statuetka z własnym grawerem? Takie upominki są dobre na każdą okazję. Sam zamawiałem takie trofeum od trofeasportowe.com. Ta firma zajmuje się produkowaniem trofeów, statuetek, medali. Każdy z ich produktów jest solidnie wykonany, więc polecam 

- kwiatek
Jeśli nie wiesz, jaki prezent na rocznicę ślubu kupić dla swoich rodziców, to polecam takich inspiracji poszukać w internecie
Ja przyznam szczerze, że zawsze uda mi się trafić w sieci na jakiś fajny pomysł
Ostatnio na przykład razem z siostrą zafundowałyśmy rodzicom wycieczkę
Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę
Pomyśl, z czego najbardziej ucieszyliby się Twoi rodzice 

- dzer
My naszym rodzicom na rocznice ślubu podarowaliśmy film. Zebraliśmy wszystkie ich nagrania, w tym krótkie z ich ślubu, jakieś zdjęcia, klipy, które sama zrobiłam, no i to wszystko oddaliśmy w ręce fachowców. Skorzystaliśmy z usług firmy Soft-PC https://www.soft-pc.pl/#oferta z Turka, oni wykonali postprodukcję wszystkich tych nagrań i zdjęć w jeden spójny firm, który wyszedł wspaniale. Wszyscy się wzruszyliśmy, oglądając gotowe wideo. Firmę jak najbardziej polecam, cenowo wyszło korzystnie, a dostaliśmy w zamian najpiękniejszą pamiątkę.