jaka herbata na prezent?
Inspiracje, pomysły, rady. Wymieniamy się rozwiązaniami na prezenty na każdą okazję. Dla bliskich, znajomych i kolegów z pracy.
- kwiatek
Re: jaka herbata na prezent?
Nie wiem, jak Wy, ale ja na przykład lubię pić herbatę z różnymi dodatkami I nie chodzi tutaj o cukier, tylko bardziej o jakieś syropy Ostatnio na przykład bardzo polubiłam syrop z pigwy. Ma on bardzo ciekawy, nietuzinkowy smak, a przy tym jest bogaty w witaminy i minerały. A czy ktoś z Was miał może okazję pić herbatę z takim lub innym syropem?
Re: jaka herbata na prezent?
Post autor: Inez »
Polecam herbatę o smaku ananasowym jest przepyszna. Próbowałam tego smaku wyprodukowanego przez kilka marek i wszystkie były bardzo dobre. Polecam do herbatki dołożyć coś do czytania, idealny pakiet na jesienno-zimowy sezon który nadchodzi : ) Ja ostatnio czytam książki o zarządzaniu czasem przeczytałam ich kilka a moja ulubiona to “Zjedz tę żabę, czyli 21 metod podnoszenia wydajności w pracy i zwalczania skłonności do zwlekania” Po przeczytaniu i zastosowaniu zasad/rad tam zawartych, szybciej i lepiej wykonuje swoje zadania i mogę rozsiąść na kanapie, przykryć ciepłym kocem i popijać gorącą herbatką : )