Parzenie kawy - sprzęt

Co robisz w wolnych chwilach? Opowiedz o tym, podziel się swoimi zainteresowaniami!
Awatar użytkownika
adelard-79

Parzenie kawy - sprzęt

Post autor: adelard-79 »

W czym parzycie kawę? Jaką metodę polecacie? Lepiej zainwestować w ekspres czy bawić się z alternatywą?

grzejniki castorama
Awatar użytkownika
andrzej-87

Re: Parzenie kawy - sprzęt

Post autor: andrzej-87 »

Ja polecam i jedno, i drugie. Ale podstawą musi być porządna kawa, najlepiej z prosto dobrej palarni. Polecam ci upcafe.pl - to jest naprawdę przepyszna kawa, możesz zamówić w ziarnach i mieloną. No i mają sprzęt do parzenia.
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

A czy ktoś z Was ma w domu ekspres do kawy który kiedyś uległ awarii? I co wtedy zrobiliście? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej https://klinikaekspresow.pl/naprawa-eks ... elona-gora ciekawą ofertę firmy, która zajmuje się taką właśnie profesjonalną naprawą ekspresów. Firma działa bardzo szybko, na terenie Zielonej Góry, ale nie tylko. Czy ktoś z Was miał już z nią do czynienia?
Awatar użytkownika
wojtekwu

Post autor: wojtekwu »

Włoska mokka i nic więcej mi nie trzeba jesli chodzi o kawę :)
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

Najlepsze są zdecydowanie takie ekspresy do przygotowywania kawy.Obecnie te urządzenia mają wiele przydatnych funkcji - w tym także samoczyszczenie do którego używają pary. Także taki ekspres na kapsułki saeco znacznie ułatwi proces parzenia aromatycznej kawy a do tego zaoszczędzimy sporo czasu na sprzątanie bo w większości robi to za nas właśnie ekspres :) Moim zdaniem super sprawa i warto taki mieć
ODPOWIEDZ