Dekoracyjna ścianka wodna
Tutaj znajdziesz ciekawostki, informacje z różnych dziedzin.
- konradyn-82
Dekoracyjna ścianka wodna
Post autor: konradyn-82 »
Witam Czy ktoś z was zna producenta sciankiwodne.pl? Zaciekawiła mnie oferta ich ścianek wodnych i pomyślałem, że mogłaby to być naprawdę ciekawa dekoracja do mieszkania. Jak sądzicie?
- Amalia-76
Re: Dekoracyjna ścianka wodna
To bezpośredni producent ścianek wodnych, więc dobrze zna się na tej technologii. Moim zdaniem ich ścianki dobrze sprawdzą się nie tylko jako dekoracje do hoteli czy restauracji, ale i w domu. Taka bąbelkowa ścianka wygląda fantastycznie i urozmaica każde wnętrze.
Post autor: Truśka »
Obecnie mnóstwo jest ciekawych trendów na dodatki i dekoracje do mieszkania. Mi bardzo spodobały się lamele, które widziałam tutaj. Trafiłam na nie przypadkiem i bardzo mi się spodobały. To by była naprawdę ładna i ciekawa dekoracja ścienna, która przykuwałaby uwagę.
- astronom
Nigdy o tym rozwiązaniu nie słyszałem i zastanawiam się w ogóle jakby się to sprawdziło w momencie gdy posiadamy studnię głębinową. Ja właśnie takie rozwiązanie u siebie mam i teraz czytam o zbiornikach hydroforowych. Doskonale je opisano w https://ogrody24.pl/blog/post/jak-dzial ... ydroforowy i faktycznie warto te rzeczy wiedzieć.