Szkolenia w obszarze BHP
Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
- rudolf-93
Szkolenia w obszarze BHP
W jaki sposób organizujecie szkolenia BHP dla swoich pracowników? Mnie zainteresowała oferta szkoleniabhp-online24.pl. Myślicie, że takie szkolenie przez internet będzie równie skuteczne?
- Maja_84
Re: Szkolenia w obszarze BHP
Jasne, że tak, a poza tym uważam, że szkolenia BHP przez internet są olbrzymim ułatwieniem dla pracowników. Dobrze zorganizowane i zaplanowane potrafią dostarczyć mnóstwo przydatnej wiedzy, polecam!
Post autor: jonkę »
wiem, ze teraz opcja szkoleń jest niestety ograniczona, na szczęście udało mi się traffic na wydawnictwo wiedza i praktyka i tam wykupiłem dostęp do dwóch serwiisów o tej tematyce, jest tam bardzo dużo informacji, podanych w przystępnej formie ......
Post autor: bułko »
Zgadzam się że powinno się szkolić tym bardziej, że obszar BHP jet bardzo ważny, ja mam też wykupiony dostęp do treści z tego tematu w 2 serwisach wydawnictwa wiedza i praktyka, mają tam rzetelne, bieżące informacjejonkę pisze: ↑06 mar 2021, 19:37 wiem, ze teraz opcja szkoleń jest niestety ograniczona, na szczęście udało mi się traffic na wydawnictwo wiedza i praktyka i tam wykupiłem dostęp do dwóch serwiisów o tej tematyce, jest tam bardzo dużo informacji, podanych w przystępnej formie ......
Post autor: Ącki »
Ja ostatnio potrzebowałem w firmie przeprowadzić profesjonalne szkolenia BHP dla nowozatrudnionych pracowników. Jako, że to mój początek w biznesie nie wiedziałem, gdzie szukać fachowców w tej kwestii. Na szczęście znajomy polecił mi firmę http://renmak.pl/szkolenia/szkolenie-ws ... az-ogolny/ , z której sam korzystał. Zajęli się tematem profesjonalnie i rzetelnie. Polecam współpracę z nimi.
Post autor: merył »
Szukacie profesjonalnych szkoleń BHP? To zajrzyjcie na https://www.sebal-bhp.pl/uslugi-bhp-i-ppoz/ - oferują kompleksowe szkolenia i fachowe podejście! Mają ponad 10 lat doświadczenia i grono zaufanych klientow. Moja firma korzystała z ich usług jakeiś 2 miesiace temu - wszystko poszło sprawnie i bardzo rzeczowo i rzetelnie!