Kawa do biura Warszawa

Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
Awatar użytkownika
aurelian74

Kawa do biura Warszawa

Post autor: aurelian74 »

Cześć. Niedawno kupiliśmy nowy ekspres do naszego biura, ale nie chcemy kupować kawy w markecie, bo jej jakość jest niekoniecznie wysoka. Dlatego szukamy sprawdzonego dostawcy kawy ziarnistej na terenie Warszawy. Polecicie mi kogoś?
Awatar użytkownika
jaśmina_64

Re: Kawa do biura Warszawa

Post autor: jaśmina_64 »

Na pewno posmakuje wam kawa od coffeeblend.pl. Jest aromatyczna i wyrazista w smaku, zawsze zresztą dowożona jak najświeższa. Nasze biuro współpracuje z nimi od dawna i nie ma się do czego przyczepić :)
Awatar użytkownika
matski

Post autor: matski »

Świetną kawę mają mobilne kawiarenki Tornado Cafe. Polecam, pewna znana sieciówka serwująca kawę nie może się z nimi równać. Co ciekawe, można też ich zamówić na imprezę, coś jak catering tylko że z kawą.
Sławomir41

Post autor: Sławomir41 »

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na ktorej znajdziecie ofertę sklepu internetowego z kawą i akcesoriami do niej, w tym m.in. kawa MAURO . Według mnie mają bardzo dobre ceny.
fega

Post autor: fega »

Polecam przede wszystkim kupić ekspres do kawy. Jeżeli interesuje cię profesjonalny ekspres, to nuova simonelli zdecydowanie będzie strzałem w 10! Sporo czytałam opinii na temat różnych ekspresów, ale ten wypada najlepiej.
adam.plawecki

Post autor: adam.plawecki »

Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego sklepu internetowego z kawą speciality oraz akcesoriami do kawy, w tym np. Aeropress . Według mnie oferują wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.
ODPOWIEDZ