kasetony reklamowe - warto?
Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
- Arnolda_77
kasetony reklamowe - warto?
Post autor: Arnolda_77 »
Hejka, mam do was pytanie w zakresie reklamy zewnętrznej. Chodzi o kasetony reklamowe. Czy warto w nie inwestować? Zastanawiam się, czy kasetony reklamowe są skutecznym sposobem na promocję mojego biznesu. Chciałabym wypromować swoją firmę w Warszawie, więc zależy mi na tym, żeby reklama była widoczna i przyciągała uwagę potencjalnych klientów. Gdzie w ogóle polecacie zamawiać kasetony Warszawa? Będę wdzięczna za rady!
Re: kasetony reklamowe - warto?
Post autor: aliss »
Według mnie pomysł jest naprawdę ok, ale skoro chcecie postawić na kasetony świetlne, to i transformatory do neonów warto byłoby kupić do nich u firmy AMC System. Ponieważ one doskonale się sprawdzą do zasilania owych reklam i chronią cały układ przed przegrzaniem się.
Re: kasetony reklamowe - warto?
Post autor: Amanda »
Osoby szukające oryginalnych gadżetów reklamowych mogą rozważyć szeroki asortyment dostępny na stronie https://bluecollection.gifts/pl/ oferującej zarówno klasyczne, jak i nowoczesne rozwiązania. Możliwość personalizacji produktów pozwala na stworzenie unikatowego wizerunku marki. Idealnie sprawdzą się one podczas firmowych eventów oraz jako prezenty dla klientów.