Gadżety z logo firmy
Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
- slawomir-62
Gadżety z logo firmy
Post autor: slawomir-62 »
Kupujecie jakieś gadżety reklamowe z logo waszej firmy? Ja ostatnio zamawiałem kubki z nadrukiem i wydaje mi się to dość dobrym sposobem na promocję. Na pewno marka zapadnie w pamięć każdego potencjalnego klienta, który taki kubek otrzyma. Może macie jakieś inne skuteczne rozwiązania na reklamowanie firmy?
Re: Gadżety z logo firmy
Post autor: Świstak »
Pomysłów na reklamę swojego biznesu może być naprawdę bardzo dużo. Ja tak do końca się na tym nie znam więc i tak będę chciała poprosić o pomoc zespół projektantów i wykonawców Exposite Polska. Oni już będą wiedzieli jak zadziałać i jakie stworzyć reklamowe rozwiązania w moim salonie kosmetycznym.
- faqula
Re: Gadżety z logo firmy
Dokładnie tak, marketing nie działa tak, że wybieramy jeden rodzaj reklamy i na tym poprzestajemy. Tak naprawdę wiele zależy od tego co chcemy osiągnąć - na tej podstawie dobieramy narzędzia. Sporo w tym temacie na blogu http://adrenalinemd.pl/ wyczytałam. Tyczy się on rodzajów narzędzi marketingowych stosowanych w internecie i jak się okazuje nie ma uniwersalnej metody. Dany rodzaj promocji lepiej sprawdzi się jako wizerunek, inny jako poprawa sprzedaży itd.