Folia na magazyn
Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
- pakosław
Folia na magazyn
Cześć wszystkim. Gdzie polecacie zaopatrywać się w folię przydatną na magazynie? Interesuje mnie przede wszystkim folia stretch Łódź. Pomyślałem o bezpośrednim producencie, bo najbardziej przekonuje mnie, że jakość będzie w porządku. Może wiecie coś na ten temat?
- kwiatek
Re: Folia na magazyn
A gdzie zaopatrujecie się w różnego rodzaju regały na magazyn? Ja ostatnio trafiłam na stronę www firmy DlaMagazynu i zauważyłam, że do zaoferowania ma ona między innymi regały półkowe, paletowe, mobilne, wjezdne i inne. Czy ktoś z Was miał może z nią już do czynienia?
Post autor: mórakami »
W takim razie wydaje mi się, że poszukujesz Folii stretch . Na terenie naszego magazynu idealnie spisuje się pod pakowanie wszelakich artykułów, produktów. I co najważniejsze, jest ona całkowicie wytrzymała co w tym wypadku traktuję jako absolutny plus i konieczność.
- saru
Na stronie https://amrack.pl możesz znaleźć, takie regały. Jeśli rozładowujesz towar z palet, to regały paletowe będą dobrym wyborem.kwiatek pisze: ↑27 wrz 2021, 20:06 A gdzie zaopatrujecie się w różnego rodzaju regały na magazyn? Ja ostatnio trafiłam na stronę firmy DlaMagazynu i zauważyłam, że do zaoferowania ma ona między innymi regały półkowe, paletowe, mobilne, wjezdne i inne. Czy ktoś z Was miał może z nią już do czynienia?
Post autor: pawełko »
Na magazyn przydatne będą różne materiały, nie tylko folia. Na przykład na stronie https://powerrubber.com/kat/sznur-gumowy/ są specjalne sznury gumowe i uszczelki różnego rodzaju, które służą do uszczelniania dwóch powierzchni, lub do ochrony przed obijaniem się właśnie tych powierzchni. A jednak ochrona i profesjonalne zabezpieczenie to zawsze jest ważne.