Event branżowy
Wszystko o prowadzonej działalności, o zakładaniu spółek, księgowości, problemach i sukcesach biznesowych.
- ingeborga72
Event branżowy
Post autor: ingeborga72 »
Cześć. Mój szef chciałby zorganizować event branżowy, ale wiem, że przyda nam się pomoc specjalistów od planowania takich imprez. Co możecie mi powiedzieć o agencji Red8 Events? Uważacie, że dadzą sobie radę?
- Lucjan76
Re: Event branżowy
Pewnie, że dadzą radę, bo to w końcu specjaliści od eventów. Nic im niestraszne. Zawsze dobierają super lokalizacje, zajmują się kompleksową obsługą techniczną i logistyczną. Moim zdaniem nie mają sobie równych 

Post autor: pióro23 »
https://salonparker.pl/ To firma która produkuje pióra wieczne albo długopisy. Ja zamówiłam dla siebie pióro wieczne z grawerem. Ma mi on przypominać jak ważna jest dla mnie praca. Polecam bardzo bo taki indywidualny spersonalizowany produkt daje poczucie luksusu. Polecam
Post autor: wiśka »
Znam kilka dobrych sklepów internetowych, jednak tylko z dwóch korzystałam, kupując pióro dla siebie i ostatnio gdy zamawiałam zestawy sheaffer, dla pracowników i współpracowników firmy z okazji 10 rocznicy istnienia jej, fajna pamiątka, a zarazem przydatna, bo pracownicy używają pióra, na co dzień.
Post autor: Adrian523 »
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie oferte firmy WSevent. Jest to firma, która zajmuje się organizowaniem najróżniejszych eventów firmowych, w tym np. organizacja konferencji .